fbpx

Bilfinans-Andra tjänster

Bilfinansiering och montering av andra utrustningar

ANDRA TJÄNSTER

Bil finansiering

Vilka finansiering alternativ finns det?

Attraktiva Räntor och Villkor: Vi förhandlar fram förmånliga räntor och flexibla villkor för att kostnaden att din bilfinansiering är effektiv och anpassad efter dina behov.

0 kr till 20% Kontantinsats: Hos oss har du flexibilitet att välja mellan 0 kr kontantinsats upp till 20% kontantinsats, vilket gör det enkelt för dig att anpassa finansieringen efter din ekonomi och önskemål.

Snabb och Enkel Ansökningsprocess: Med vår smidiga ansökningsprocess får du snabbt besked, vilket innebär att du snabbt kan ta steget mot att köra din drömbil.

Bred Portfölj av Bilmärken och Modeller: Oavsett om du drömmer om en elegant sedan, en praktisk SUV eller en sportig coupé, har vi finansieringsalternativ för en bred variation av bilar och märken.

Flexibel Återbetalningsplan: Vi förstår att varje ekonomisk situation är unik. Därför erbjuder vi flexibla återbetalningsplaner som passar din livsstil och budget.

Företagsleasing och Avbetalning: För företagskunder erbjuder vi också möjligheten att leasa eller ha bilar på avbetalning. Det ger företagsflexibilitet och ekonomisk planering när det gäller företagsfordon.

Montering av andra utrustningar

Vi är stolta över att erbjuda en omfattande tjänst som går bort från bilköpet. Upplev bekvämligheten och funktionaliteten i din bil genom vår expertmontering av dragkrok, extraljus och motorvärmare.

 

Varför välja vår Utrustningsmonteringsservice?

 

Dragkrok för Ökad Mångsidighet: Vår professionella montering av dragkrok ger dig möjligheten att dra nytta av ökad lastkapacitet och möjligheten att dra släpvagnar eller andra fordon.

 

Extraljus för Ökad Säkerhet: Förbättra sikten och säkerheten på vägen med expertmonterade extraljus. Oavsett om det är för långa nätter eller krävande terräng, ökar extraljusen din synlighet.

 

Motorvärmare för Vinterkomfort: Ge din bil och smidig start under kalla dagar med vår professionella montering av motorvärmare. Förvärmda motorer sparar bränsle och ökar livslängden på motorn.

 

Erfarna Tekniker: Vårt team av erfarna och kunniga tekniker garanterar noggrann och pålitlig montering för varje utrustningsdetalj.

Bilgaranti

Får man garanti vid köp?

När du väljer din bil är trygghet och garanterad del av paketet. Vi är stolta över att erbjuda vår exklusiva “Dolda Fel”-garanti, som täcker allt som kan vara dolt under bilens yta. Vi förstår att din bil är en investering, och vi strävar efter att ge dig fullständig sinnesfrid när du kör iväg i din nya fordon,  Vår “Dolda Fel”-garanti inkluderar

Omfattande Täckning: Vår garanti täcker alla dolda fel som kan uppstå med din bil, oavsett om det är mekaniskt, elektroniskt eller andra oväntade problem.

Anpassad Längd: Vi förstår att varje bil och köpare är unik. Längden på garantin anpassas efter faktorer som priset, miltal och årsmodell på din bil, vilket ger dig en skräddarsydd och rättvis täckning.

Trygghet Vid Varje Körning: Med vår “Dolda Fel”-garanti kan du känna dig trygg och säker vid varje körning, vare sig det är i stadstrafiken eller på långa vägsträckor.

En Transparent Affärsrelation: Vi värdesätter öppenhet och är stolta över att erbjuda en transparent affärsrelation. Du vet alltid vad som täcks av garantin och kan känna dig trygg i din bilaffär.

 

 

Samarbetspartner

Open chat
1
💬 Behöver du hjälp?
Hej 👋
Kan vi hjälpa dig?